De voordelen van mobiele surveillance: beveiliging on the go

Mobiele beveiliging met zonnepanelen en batterij

De voordelen van mobiele surveillance: beveiliging on the go

Mobiele surveillance van ISEEYOU biedt uitkomst voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een tijdelijk camerasysteem, bijvoorbeeld om een bouwplaats of festivalterrein te beveiligen. Onze mobiele cameramasten zijn voorzien van de laatste technologische innovaties. Zo kun je tot maar liefst 300 meter inzoomen zonder beeldkwaliteit te verliezen. Perfect om het terrein en je spullen van een afstand mee in de gaten te houden. In dit artikel vertellen we je graag meer over de vele voordelen van mobiele surveillance. Ben je na het lezen enthousiast geworden over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Ons team helpt je graag bij het opzetten van een duidelijk en betrouwbaar beveiligingsplan.

Overal inzetbaar door onze zelf ontwikkelde smart generators

Tijdelijke locaties zoals evenemententerreinen en bouwplaatsen beschikken vaak niet over een directe aansluiting met het stroomnet. Om ervoor te zorgen dat jij geen omkijken hebt naar het beveiligingssysteem huur je bij ISEEYOU niet alleen de beveiligingscamera’s en masten, maar ook onze zelf ontwikkelde smart generators. Deze generatoren wekken voldoende elektriciteit op om de camera’s 24/7 te laten draaien. En een leuke bijkomstigheid is dat onze generator het green label heeft, en dus ook een milieuvriendelijke keuze is!

Mobiele cameramasten van I-See-You camerabeveiliging

Camera’s zijn op afstand bestuurbaar

Bij tijdelijke beveiligingssituaties kunnen er natuurlijk onverwachts dingen veranderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verschuiven van een bouwkeet of festivaltent om de doorloop makkelijker te maken. Wanneer de camerabeveiliging op een vaste plek zit, kan dit ervoor zorgen dat de camera’s niet langer gericht zijn op datgene wat je in de gaten wilt houden. Met mobiele surveillance van ISEEYOU kun je de stand van de camerabeveiliging te allen tijde aanpassen. Niet alleen zijn de camera’s op afstand bestuurbaar, waardoor je ze gemakkelijk kunt bijdraaien, maar ook de cameramasten zijn nog gemakkelijk te verplaatsen.

Directe verbinding met een meldkamer

Onze beveiligingscamera’s staan in directe verbinding met een meldkamer. Dit betekent dat wanneer er verdachte bewegingen worden geconstateerd, de beelden automatisch worden doorgestuurd naar een meldkamer. Beveiligers controleren hier de beelden en bij zichtbare problemen wordt direct de politie ingeschakeld. Dit proces duurt slechts enkele minuten, waardoor er zeer snel actie kan worden ondernomen en de schade meestal kan worden beperkt.

Camerabeelden worden 28 dagen bewaard en automatisch overschreven

Aan het plaatsen van camerabeveiliging op een tijdelijke locatie wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd besteden. Je hebt als evenementenorganisator of aannemer immers wel wat anders aan je hoofd. Gelukkig functioneren onze camera’s zeer zelfstandig. Zo worden alle camerabeelden 28 dagen bewaard, en daarna automatisch overschreven met nieuwe beelden. Je hoeft de beelden dus niet handmatig te verwijderen. Dit kan een heleboel tijd schelen.

Vrachtwagens en bestelbus van I-See-You camerabeveiliging

Mobiele camerabeveiliging kan schadeloos worden weggehaald

Permanente beveiligingscamera’s moeten meestal worden bevestigd met schroeven. Dit betekent dat je gaten moet boren in een stevige muur. Voor tijdelijke camerabeveiliging is dit echter alles behalve praktisch. Op bouwplaatsen en evenemententerreinen zijn er meestal geen harde muren, en je wilt natuurlijk de locatie schadevrij achterlaten. De cameramasten van ISEEYOU bieden uitkomst. Onze masten zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze zelfstandig op het terrein kunnen worden geplaatst. En wanneer de bouw is voltooid of het festival ten einde is gekomen, halen we de cameramasten gewoon weer op.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op.